lyhytterapia shiatsu lohja vuorovaikutus

Sanaton vuorovaikutus

Miten sanaton vuorovaikutus ilmenee terapiatyössä? Miten kehollisuutta voi hyödyntää lyhytterapiakohtaamisessa? Minulle on luontaista etsiä siltoja, näkymättömiäkin yhteyksiä, erilaisten systeemien välille. Keskustelumuotoisen lyhytterapian ja kehollisen hoitamisen, shiatsun, välille avautuu useita kiinnostavia sidoksia.  Kun shiatsuasiakas saapuu hoitoonsa, …

Sanaton vuorovaikutus Lue lisää »

Vuoden 2022 oivalluksia epävarmuudesta ja epämukavuudesta

Kuluneen vuoden muistelusta nousee mieleen kaksi sanaa: haastava ja kummallinen. On ollut fyysistä sairastelua, kuten pikkulapsiarjessa voi odottaa. On ollut henkistä stagnaatiota, epämukavuutta ja epätietoisuutta liittyen työkuvioihin, urakehitykseen ja omaan jaksamiseen. On ollut emotionaalista aallokkoa liittyen parisuhteeseen ja yhteisen ajan puutteeseen. Kannattelevat ystävyyssuhteet ovat jääneet arjen, työn ja perheen jalkoihin jonka seurauksena olen tunteneut yksinäisyyttä enemmän kuin tahtoisin myöntää.

Inspiroivia
ajatuksia
sähköpostiisi

Saat mm. vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Vinkit ovat sopivan pieniä itsehoitamisen tekoja mielellesi ja kehollesi. Olet sydämellisesti tervetullut matkaan!